مایکروسافت احتمالا روی کنترلرهای شبیه جوی-کان نینتندو کار می‌کند

شرکت مایکروسافت ظاهرا قصد ساخت کنترلرهایی را دارد که به جوی‌-کان‌های کنسول نینتندو سوییچ شباهت دارند.

 

 

اسناد ثبت اختراع اخیر مایکروسافت نشان می‌دهند که این شرکت ظاهرا قصد دارد تا با تولید محصولی جدید به رقابت با پلی استیشن پورتال سونی بپردازد. ردموندی‌ها به‌تازگی اختراعی را ثبت کردند که شباهت‌های زیادی به جوی‌-کان‌های قابل جداسازی کنسول نینتندو سوییچ دارد و به‌نظر می‌رسد که این شرکت می‌خواهد با عرضه یک محصول جدید پاسخی غیرمستقیم به پلی استیشن پورتال بدهد.

شرکت سونی و شرکت نینتندو در طول سال‌های فعالیت خود چندین کنسول دستی به بازار عرضه کرده‌اند. بااین‌حال مایکروسافت هیچ‌وقت سابقه ساخت یک کنسول دستی نداشته است و به‌نظر نمی‌رسد که این وضعیت در آینده نیز تغییری پیدا کند. مایکروسافت به‌جای تولید یک کنسول دستی سنتی، به‌سراغ برنامه‌های متفاوتی رفت و با سرویس‌های ابری خود کاری کرد که تقریبا هر تلفن هوشمند یا تبلت مدرنی به یک دستگاه بازی دستی تبدیل شود.

اکنون ظاهرا مایکروسافت در حال بررسی موارد جدیدی در این حوزه است و می‌خواهد گیم‌پدهایی به بازار عرضه کند که به جوی‌-کان‌های نینتندو سوییچ شبیه هستند. البته کنترلرهای مایکروسافت تفاوت‌هایی با جوی‌-کان‌ها خواهند داشت و می‌توانند با تنظیم اندازه از سمت بازیکن، به طیف گسترده‌ای از دستگاه‌ها با ضخامت‌های مختلف بچسبند. علاوه‌بر‌این، به‌نظر می‌رسد که این گیم‌پدها قابلیت اتصال عمودی و افقی به تلفن‌های هوشمند را دارند. شما در ادامه می‌توانید تصاویر انتشاریافته در پرونده ثبت اختراع مایکروسافت را مشاهده کنید.

کنترلرهای شبیه به نینتندو سوییچ مایکروسافت

کنترلرهای مشابه نینتندو سوییچ مایکروسافت

کنترلرهای شبیه به جوی-کان مایکروسافت

این ثبت اختراع اولین موردی نیست که نشان می‌دهد مایکروسافت قصد عرضه محصولی شبیه به جوی‌-کان‌های نینتندو سوییچ را دارد؛ زیرا در گذشته نیز گزارش‌هایی در این رابطه منتشر شده بودند و به‌نظر می‌رسد که این شرکت حداقل از سال ۲۰۱۹ روی چنین محصولی کار می‌کند.

باید در نظر گرفت که این ثبت اختراع، عرضه هیچ محصولی را تأیید نمی‌کند؛ بنابراین این امکان وجود دارد که هیچ‌وقت مایکروسافت این گیم‌پدها را تولید نکند. آمارها نشان می‌دهند که مایکروسافت تنها در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۸۰۰ حق اختراع را ثبت کرد و در هر سال به‌طور کلی ۱۵۰۰ حق اختراع را به ثبت می‌رساند. معمولا این پرونده‌ها هیچ‌وقت به یک محصول آماده مصرف تبدیل نمی‌شوند و امکان تجاری‌سازی آن‌ها بسیار کم است.

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش